Dispecerat: 0766 214 74; 0257 214 741 | Dept. operativ: 0745 611 320 | Dept. tehnic: 0744 872 929
ACASA 2018-06-11T13:24:31+00:00
MAX-GUARD SECURITY
REPUTATIA NOASTRA DEPINDE DE SIGURANTA VOASTRA
Slider

de peste 15 ani

SOCIETATEA NOASTRA OFERA URMATOARELE SERVICII:

PAZA – INTERVENTIE

MONITORIZARE

INSTALARE

MAX-GUARD SECURITY

ESTE O SOCIETATE CARE PRIN CALITATE, PROFESIONALISM SI SERVICII OFERITE, SATISFACE NEVOILE CLIENTILOR CU PRIVIRE LA PAZA BUNURILOR, VALORILOR SI SECURITATEA PERSOANELOR.
NOUTATI DE PE BLOG
SERVICII ACOPERITE:

Consultanta este unul din serviciile pe care le asiguram clientilor nostrii.
Ea consta in:

-Identificarea necesitatilor de securitate ale clientului pe baza experientei personalului societatii si cazuisticii specifice zonei respective.
MGSecurity asigura consultanta GRATUITA sau contra cost in functie de cerintele clientilor.

– Intocmim evaluari de risc in baza legii 301/2012, (document obligatoriu tuturor societatilor comericale) cu ajutorul specialistilor atestati la nivel national, document care identifica riscurile si va evidentia masurile ce trebuiesc intreprinse pentru acoperirea necesitatilor clientului prin sisteme de securitate, personal de paza specializat sau alte mijloace de protectie.

– Centralizam necesitatile clientilor pe baza carora proiectam sisteme de securitate optimale cu satisfacerea cerintelor legii, acoperirea sugestiilor evaluarii riscului, adaptat obiectului de activitate si bugetului alocat de catre beneficiar.

-Punem in opera prin tehnicienii societatii proiectul tehnic care poate consta in sisteme de protectie anti-efractie, sisteme de supraveghere video sau sisteme de control acces. Asiguram serviciul de mentenanta pentru sisteme de securitate astfel ca investitia beneficiarului va fi functionala pe toata durata de viata a echipamentelor.

– Urmarim pe dispecerate specializate anti-efractie si monitorizare video a mesajelor sau imaginilor transmise de catre echipamentele instalate. Echipamentele folosite permit receptionarea in timp real a mesajelor sau a imaginilor transmise asigurand totodata costuri scazute pentru client si redundanta sporita. Avem capacitatea tehnica de a supraveghea aproape orice echipament de securitate instalat, PSTN, GSM, GPRS sau IP folosind echipamentele cele mai moderne.

– Asiguram acoperirea intregului municipiu cu 4 echipaje proprii si alte 8 echipaje colaboratoare. Echipajele folosite sunt compuse din agenti cu experienta in acest tip de misiuni si cu dotarea necesara pentru orice tip de interventie.

– Asiguram paza obiectivelor cu agenti specializati de paza ,control access sau echipaje canine. Asiguram personal si servicii de securitate personalizate ca de exemplu agenti cunoscatori de limbi straine, servicii de asistenta hoteliera, protectie industriala, servicii critice etc .

Asiguram servicii de paza transporturi pe cale ferata sau rutiera. Punem la dispozitie echipaje si tehnica special pregatite pentru acest gen de misiuni.

Acoperim toate nodurile importante de cale ferata in vest pana in estul tarii.

Centrul de monitorizare / dispeceratul si procedurile aplicate respecta standardul european si national, fiind avizat in acest sens. Cu noi, esti in siguranta.